NKD | Mercator Ajdovščina | Supernova

NKD želi, da njihovi kupci v svoji NKD vrečki najdejo same lepe stvari: visokokakovostna in modna oblačila, ki vam bodo najbolj pristajala ter praktične izdelke za vaš dom.

NKD

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Vsak dan dober občutek

NKD obsega že 2.000 trgovin v Sloveniji, na Hrvaškem, v Nemčiji, Avstriji, Italiji in na Češkem, v katerih vam iz tedna v teden nudijo visokokakovostna modna oblačila in dodatke za vso družino, dekorativne dodatke za dom, igrače, praktične gospodinjske pripomočke, električne naprave in darilne izdelke.

Njihove ugodne cene in prepričljive akcije vam bodo olajšale odločitev za nakup pri NKD-ju ter ga naredile še bolj privlačnega. Njihovo novo geslo „Vsak dan dober občutek“ je zaživelo in se odraža na njihovi novi komunikacijski strategiji, blagovni znamki in vizualnem jeziku.

Seveda vas želijo vedno znova pozitivno presenetiti, saj lepe reči niso nujno drage!

Z NKD prihranite in lepše živite

NKD, d. o. o., s sedežem v Welsu je skupina podjetij ustanovljena leta 1995. NKD je lokalni trgovec z oblačili, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov trenutne sezonske mode za vso družino, pa tudi tekstil za dom in dodatke za dom. Ta prodajalna oblačil s 1800 trgovinami na nemškem, avstrijskem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem trgu je eden vodilnih trgovcev z oblačili v Srednji Evropi. NKD uporablja visokokakovostno blago po privlačnih cenah za pretežno ciljanje žensk, starih od 30 do 64 let, ki nakupujejo za svoje družine. 

NKD trgovine s številnimi blagovnimi znamkami, ki hitro spreminjajo sezonske kolekcije in oglaševalske akcije, temeljijo na trenutnih trendih, svojim kupcem pa ponujajo široko ponudbo. Kupci lahko izbirajo med kategorijami, kot so najstniška in športna moda ter med gospodinjsko strojno opremo in domačim tekstilom. S svojim konceptom privlačnih, prilagodljivih, srednje velikih trgovin je NKD vedno pozicioniran v trgovskih centrih, ki se nahajajo v manjših mestih.