Maxen | Ajdovščina | Supernova

Pridete, natočite, plačate, prihranite in odpeljete – samo na Maxenovem bencinskem servisu pri Supernovi Mercator Ajdovščina.

Maxen

Delovni čas
ponedeljek 00.00 - 23.59
torek 00.00 - 23.59
sreda 00.00 - 23.59
četrtek 00.00 - 23.59
petek 00.00 - 23.59
sobota 00.00 - 23.59
nedelja 00.00 - 23.59
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Maxen – maksimalna energija

Vam je pričela utripati nadležna lučka, češ, da vam primanjkuje goriva, vse črpalke v bližini pa so že zaprte? Brez skrbi, zato je tu Maxen pri Supernovi Mercator Ajdovščina, kjer boste lahko natočili gorivo ob katerikoli uri in katerem koli dnevu. Maxen bencinska črpalka je namreč odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu (24/7).

To pa še ni vse. Z polnjenjem rezervoarja z gorivom na bencinskem servisu Maxen tudi prihranite, saj lahko vsi lastniki Mercatorjeve kartice ugodnosti Pika, zbirate bonitetne Pike s plačilom goriva na katerikoli Maxen črpalki. S hitrim postankom na pravem mestu boste natočili gorivo po super ceni in z maksimalnim prihrankom. Prihranite in se zapeljite do bencinskega servisa Maxen ter recite ne nadležnemu utripanju signala za gorivo.

Hitro. Enostavno. Ceneje.

Maxen je avtomatski bencinski servis, ki vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Bencinske črpalke Maxen so odprte ves čas, saj ne potrebujejo osebja. Z obiskom samopostrežnega bencinskega servisa Maxen boste vedno in povsod napolnili rezervoar jeklenega konjička. Z inovativno arhitekturno zasnovo in uporabo najsodobnejše tehnologije pa so servisi Maxen tudi okolju prijazni in presegajo vse varnostne zahteve ter standarde.

Prepustite se najsodobnejšemu bencinskemu servisu, kjer vse poteka hitro in preprosto: pridete, natočite gorivo, plačate in odpeljete. Plačevanje je možno tudi s plačilnimi karticami, z mobilnimi telefoni (VALÚ Moneta), na bencinskem servisu Maxen Ljubljana-BTC na točilnih mestih št. 2 in 3 pa tudi z gotovino. Enostavna in hitra bencinska storitev je priljubljen postanek vseh voznikov, ki vedno kje prihranijo, hkrati pa se odpeljejo z polnim rezervoarjem goriva.