Mercator | Mercator Ajdovščina | Supernova

Zvesti kupci se vedno znova vračajo v Mercatorju, saj jih tam čaka preverjena svežina, pestrost in kakovost

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in hrana

Najboljši sosed v Supernovi Mercator Ajdovščina

V Mercatorju boste na prodajnih policah našli vse od svežih izdelkov lokalnih pridelovalcev do izdelkov mednarodno priznanih znamk, saj želijo svojim obiskovalcem ustvariti najboljšo nakupovalno izkušnjo. Če ste se ustavili v trgovini mimogrede ali če ste si pripravili nakupovalni listek, da opravite tedenske nakupe, je Mercator pravi kraj za vas.

Prodajne police se bohotijo pod težo sveže zelenjave, sadja in mesa v tedenski ponudbi pa boste Mercatorjevo blagovno znamko raznovrstnih izdelkov, s katero boste za nižjo ceno dobili kvalitetne izdelke. V programu drogerije vas čaka izbrana kozmetika, na prodajnih policah v Mercatorju pa lahko najdete vse od šolskih pripomočkov, čistil, higienskih izdelkov do revij in časopisov, s katerimi si boste lahko krajšali čas.

Prelistajte aktualne Mercator kataloge in izkoristite aktualne akcije. Z Mercatorjevo kartico ugodnosti Pika pa zvesti kupci lahko koristijo še dodatne popuste in ugodnosti. Obiščite Mercator v Nakupovalnem centru Supernova še danes!

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.