Alpina | Ajdovščina | Supernova

Alpina – dom vrhunske obutve. Čevlje za vsako priložnost, od salonarja do gorskih čevljev, najdete v poslovalnici Alpina v Supernovi Mercator Ajdovščina!

Alpina

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran

Samo z Alpino si zagotovite popolno izkušnjo gibanja

Sigurno ste že slišali za vrhunsko obutev znamke Alpina. V poslovalnici Alpina v Supernovi Mercator Ajdovščina pa vas čaka fantastična izbira modne, pohodne in specializirane obutve, saj boste tu našli modno obutev za vse priložnosti.

Poiščite čevlje, ki bodo vsak vaš korak spremenili v popolno izkušnjo gibanja, pa naj gre za športne copate, copate, pohodne čevlje, salonarje ali balerinke. Prednost Alpine se odraža v zaupanju kupcev, ki cenijo kvalitetno obutev po udobni ceni. Presenetila vas bo pestra ponudba v ženskem programu obutve, kjer boste našli tako elegantne čevlje z nizko peto, kot par salonarjev, ki se bodo podali zapeljivim večernim oblekam. Moški program obutve zajema vse od elegantnih čevljev do športne obutve, s katero boste z lahkoto premagovali športni teren. Pri Alpini poskrbijo za udobje med hojo. Čevlje pa boste našli tudi za najmlajše, saj vas na otroškem programu čakajo najnovejši modeli otroške obutve. Izberite čevlje po svoji meri in se pridružite vsem zadovoljim kupcem obutve Alpina.

Kvalitetna obutev s tradicijo

Alpina je bila ustanovljena že leta 1947 in od tedaj je v svetu znana kot blagovna znamka obutve, ki jo nosijo zmagovalci olimpijskih iger ter svetovnih pokalov v smučarskem teku in biatlonu. Strokovno znanje ter kakovost, ki sta potrebna za zadovoljitev visokih pričakovanj zmagovalcev, sta opazna tudi pri ostali športni in modni obutvi. Glavna prednost podjetja je dodana vrednost, zato ves čas odkriva nove tehnologije ter vneto raziskujejo in iščejo nove kakovostne materiale.

Alpina, kot strokovnjak za obutev, svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve. Poleg spletne prodajalne Alpinashop.si je podjetje v Sloveniji na trgu prisotno s 43 prodajalnami, poleg tega pa je lastnik registriranih blagovnih znamk Alpina, Binom in Openzone. S svojimi tekaškimi čevlji Alpina opremlja svetovno uspešne smučarje tekače in biatlonce, kot so Charlotte Kalla, Johan Olsson, Marcus Hellner, Jakov Fak in drugi.