Optika Clarus | Mercator Ajdovščina | Supernova

Modna očala po ugodni ceni. Optika Clarus ponuja širok izbor korekcijskih in sončnih očal priznanih blagovnih znamk, kontaktne leče in strokovne okulistične preglede

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Vsak obraz najde svoja očala v Optiki Clarus

Optika Clarus je sinonim za kakovostna očala, s katerimi ne samo bolje vidite, temveč tudi odlično izpopolnite svoj modni videz. Širok izbor različnih modelov korekcijskih očal, kakor tudi izvrstnih sončnih očal, ponuja nekaj za vsak okus in vsako priložnost. Obiščite poslovalnico v nakupovalnem centru Supernova Maribor in se pustite navdušiti. Prijazen svetovalec bo pomagal poiskati okvir za očala, ki vam lepo pristaja, obenem pa bo svetoval pri izbiri leč za vašo dioptrijo in morebitne diagnosticirane okvare vida. V Optiki Clarus boste ob nakupu prejeli tudi certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, ki zagotavlja, da ste kupili originalna, visokokakovostna očala.

Poleg klasičnih očal za vid vam v Optiki Clarus nudijo tudi izvrsten izbor privlačnih sončnih očal priznanih blagovnih znamk. Sončna očala vam izdelajo z dioptrijo ali brez, vsa pa imajo 100-% UV-zaščito in pravilno optično obdelana stekla, ki preverjeno ne povzročajo vrtoglavice, glavobola ali slabosti. V ponudbi so tudi otroška očala in vrhunska športna očala za smučanje, plavanje in kolesarjenje. Ne zamudite priljubljenih akcij »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2«, s katerimi si lahko nova očala zagotovite po še bolj ugodni ceni.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.