SIMPLE | Mercator Ajdovščina | Supernova

Če se boste prepustili frizerjem SIMPLE, bo vaša pričeska vedno brezhibna.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Da bodo vaši lasje lepši, daljši in bolj zdravi

V frizerskem salonu SIMPLE za vas poskrbijo vrhunsko usposobljeni frizerji, polni življenjske energije in svežih idej. Osebje frizerskega salona SIMPLE sestavljajo mladi in drzni frizerji in frizerke, ki vam bodo znali svetovati pri izbiri vaše nove frizure, če želite ostati v stiku z modnimi trendi ali pa ste pristaš klasičnih frizur. Svoje znanje redno nadgrajujejo na strokovnih seminarjih in s strastjo sledijo modnim smernicam v frizerstvu, vi pa zato lahko izbirate med najmodernejšimi frizurami in klasično oblikovanimi pričeskami.

Prepustite se izkušenim rokam, ki bodo poskrbele, da bodo vaši lasje ponovno zasijali v vsej svoji lepoti. V frizerskem salonu SIMPLE  pri delu uporabljajo izdelke znanih blagovnih znamk, kot so TRINITY haircare, Invisibobble, Macadamia Natural Oil Haircare, Moroccanoil, Schwarzkopf, Paul Mitchell, Artègo in Tailor's, ki so znani po kvalitetnih sestavinah. Bogata ponudba lasne kozmetike vas bo navdušila, s pomočjo osebja pa boste lahko izbrali izdelke, s katerimi bodo vaši lasje ponovno zaživeli. V frizerskem salonu SIMPLE bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje lepši, daljši in bolj zdravi.

Moški, pozor – tudi za vas je poskrbljeno v frizerskem salonu SIMPLE! Poleg striženja in friziranja nudijo tudi brivske storitve, in sicer urejanje brade in brkov ter britje brade. Frizerski salon SIMPLE boste vedno zapustili zadovoljni in urejeni, saj vam poleg čudovite frizure nudijo vse naštete kvalitetne storitve po dostopnih cenah.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.