La Scarpa | Mercator Ajdovščina | Supernova

V poslovalnici La Scarpa vas čaka italijanska obutev kakovostne izdelave. Razvajajte se z udobno in kakovostjo obutvijo.

La Scarpa

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Kakovostna in ugodna obutev za vso družino

Poskrbite za ugodje svojih nog in obiščite poslovalnico La Scarpa v Supernovi Mercator Ajdovščina.  V ponudbi čudovitih modelov čevljev boste našli kakovostno in ugodno obutev za vas in vašo družino. Poiščite primerno obutev za vsako priložnost. Potrebujete nove delovne čevlje? Je pohodne čevlje že dotolkel čas? Ali pa iščete nove, mehke in udobne copate, ki vas bodo greli v zimskih mesecih? Vse to in še več boste našli v poslovalnici La Scarpa.

Kakovostna izdelava modne italijanske obutve zagotavlja najvišje udobje vaših nog. Poiščite nove poslovne čevlje, barvite salonarje, modne superge, športne sandale ali nepremočljive škornje. V poletnih mesecih vas bo razveselila pestra ponudba poletnih sandalov, japonk in balerink po neverjetnih cenah! Skozi celo leto pa boste na prodajnih policah našli tudi pripomočke za udobje in nego obutve, kot so vložki za čevlje, čistila za čevlje, obuvalne žlice in fantastičen izbor galanterije, torbic, dežnikov, denarnic in pasov.

Poskrbite za udobno hojo po neverjetnih cenah in uživajte v pestri ponudbi kvalitetne obutve v poslovalnici La Scarpa v Supernovi Mercator Ajdovščina.

La Scarpa – izjemna obutev po odlični ceni

Trgovina La Scarpa je del obsežne trgovinske mreže Pami z več kot 90 prodajalnami po vsej Sloveniji. Poleg 70 trgovin La Scarpa vključuje še trgovine s trendovsko obutvijo za mlade Paprika in trgovine ARS z obutvijo višjega cenovnega in kakovostnega razreda za kupce, ki želijo boljšo, modno in kakovostno obutev.

Trgovine La Scarpa se lahko ponašajo z najširšo ponudbo ženske, otroške in moške obutve, ki jih ljubitelji lepih čevljev še posebej cenijo, saj navdušuje z vrhunsko kakovostjo po najboljši ceni. Ugodna obutev, v kateri se boste počutili izjemno, je tako razlog, zakaj se širok krog kupcev z veseljem vrača v prijeten ambient trgovine La Scarpa. Vsako sezono vas v trgovini razveselijo nove modne kolekcije lastnih blagovnih znamk, kot so Stone, Pami Kids, Relax, Boulevard, Joy, Paprika, New Trend, kot tudi obutev priznanih svetovnih znamk Skechers, Caprice, Ara, Jungla, Imac, Panama Jack, Kebo, Planika Treking, Mascha, Miss Sixty, Onyx in veliko drugih kakovostnih italijanskih čevljev.