Intersport | Mercator Ajdovščina | Supernova

Športniki in tisti, ki se rekreativno ukvarjajo s športom, najdejo najboljšo opremo v trgovini Intersport.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Zdrav duh v zdravem telesu

Opremite se za aktivno življenje z modnimi športnimi oblačili in obutvijo, kakovostno športno opremo in različnimi pripomočki. V poslovalnici Intersport v Supernovi Mercator Ajdovščina boste našli prav to in še več, saj nudijo pestro ponudbo športne opreme, ki je primerna tako za profesionalne športnike kot ljubitelje rekreacije in športnih aktivnosti.

Tek, nogomet, košarka, plavanje, fitnes, pilates, tenis, smučanje, joga … V Intersportu boste našli vso opremo za vaš najljubši šport. Izbirajte med najnovejšimi trendi športnimi oblačili in se oblecite v dovršena oblačila svetovno priznanih modnih znamk, kot so Adidas, PUMA, Nike, Under Armour, Reebook in druge. Izkušene športnike bo navdušila nora ponudba profesionalne opreme za kolesarjenje, smučanje, pohodništvo in kampiranje. Če pa vas zanima, da bi začeli z novim športom, pa se obrnite se na prijazno osebje, ki vam bo z veseljem priskočilo na pomoč. Pomagali vam bodo pri izbiri opreme in nasveti za uporabo, da boste lahko varno uživali v katerem koli športu!

Poskrbite za svoje telo in duha in obiščite poslovalnico Intersport v Supernovi Mercator Ajdovščina. Ne glede na to ali se s športom ukvarjate profesionalno ali ste se odločili, da poživite vaše življenje – pustite se navdušiti nad vrhunsko opremo za vsak šport. Gonilo športa je motivacija, za vse ostalo poskrbi Intersport!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
Športne zvezde
INTERSPORT: Ugodnosti v novem aprilskem letaku
Velja do: 11. maj 2024

Prelistajte aprilski letak in odkrijte ugodnosti!

Čakajo vas nove Športne zvezde po akcijskih cenah, super cene ekskluzivnih izdelkov in vedno ugodni izdelki z oznako Splača se.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Akcija Športne zvezde velja do 11. 5. 2024.

Preverite ponudbo >

-30%
Popust za znamko McKinley v Intersportu
Velja do: 15. april 2024

Preživite pomlad v naravi! Zgrabite 30 % popusta za oblačila, obutev in opremo znamke McKinley pri nakupu nad 30 € do 15. aprila in se opremite za svojo naslednjo dogodivščino.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Popust velja od 5. do 15. aprila 2024 in se obračuna v košarici. Popust ne velja za izdelke iz ponudbe Splača se. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Nakupujte tukaj >