Intersport | Ajdovščina | Supernova

Športniki in tisti, ki se rekreativno ukvarjajo s športom, najdejo najboljšo opremo v trgovini Intersport.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Zdrav duh v zdravem telesu

Opremite se za aktivno življenje z modnimi športnimi oblačili in obutvijo, kakovostno športno opremo in različnimi pripomočki. V poslovalnici Intersport v Supernovi Mercator Ajdovščina boste našli prav to in še več, saj nudijo pestro ponudbo športne opreme, ki je primerna tako za profesionalne športnike kot ljubitelje rekreacije in športnih aktivnosti.

Tek, nogomet, košarka, plavanje, fitnes, pilates, tenis, smučanje, joga … V Intersportu boste našli vso opremo za vaš najljubši šport. Izbirajte med najnovejšimi trendi športnimi oblačili in se oblecite v dovršena oblačila svetovno priznanih modnih znamk, kot so Adidas, PUMA, Nike, Under Armour, Reebook in druge. Izkušene športnike bo navdušila nora ponudba profesionalne opreme za kolesarjenje, smučanje, pohodništvo in kampiranje. Če pa vas zanima, da bi začeli z novim športom, pa se obrnite se na prijazno osebje, ki vam bo z veseljem priskočilo na pomoč. Pomagali vam bodo pri izbiri opreme in nasveti za uporabo, da boste lahko varno uživali v katerem koli športu!

Poskrbite za svoje telo in duha in obiščite poslovalnico Intersport v Supernovi Mercator Ajdovščina. Ne glede na to ali se s športom ukvarjate profesionalno ali ste se odločili, da poživite vaše življenje – pustite se navdušiti nad vrhunsko opremo za vsak šport. Gonilo športa je motivacija, za vse ostalo poskrbi Intersport!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem. 

Novice
-20 %
Super vikend
Velja do: 17. maj 2021

Preživite tople in sončne dni aktivno na svežem zraku. Ta konec tedna so oblačila, obutev in športna oprema iz novih kolekcij za pomlad 2021 po rednih cenah znižana za 20 %.

Obiščite prodajalno INTERSPORT v centru Supernova in se opremite za vaš najljubši šport. Popust velja od 14. do 17. maja 2021 za izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne in na spletu. Popust se ne sešteva z drugimi akcijami in popusti in ne velja za izdelke INTERSPORT priporoča, športne ure, športno prehrano, teniške žogice, mize za namizni tenis, električne skiroje, električna kolesa in za izdelke, katerih cene so že znižane.

Popust se obračuna na blagajni. Celotno ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajani INTERSPORT v Supernovi.

HIT akcija
Majska HIT akcija
Velja do: 6. junij 2021

HIT AKCIJA za aktivne je spet tu. Več kot 100 izdelkov po znižanih cenah. Izbrana oblačila, obutev in druga športna oprema za pohodnike, kolesarje in aktivni prosti čas so v teh dneh za 20 %, 25 % ali 30 % cenejši. Celotno ponudbo si oglejte na https://www.intersport.si/hit_akcija. Obiščite prodajalno INTERSPORT v centru Supernova in se opremite za športne aktivnosti v pomladnih dneh tudi vi.

Popusti veljajo od 10. maja do 6. junija 2021 za izbrane in posebej označene izdelke v zalogi prodajaln in v spletni trgovini. Popusti se obračunajo na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo.