Cvetličarna Ajdovščina | Mercator Ajdovščina | Supernova

V Cvetličarni Ajdovščin vam nudijo širok izbor dnevno svežega rezanega cvetja, asortima vaz ali lončkov, lončnic in barvitih aranžmajev za vse priložnosti.

Cvetličarna Ajdovščina

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Naj vaši dogodki zacvetijo s pomočjo Cvetličarne Ajdovščina!

V Cvetličarni Ajdovščina vas vedno pričakajo prijazni cvetličarji, ki vam s svojim strokovnim znanjem pomagajo izbrati pravo cvetlico za posebno priložnost.

Rože nas spremljajo na vseh prelomnicah naših življenj, saj z njimi najlažje izrazimo naša čustva. Poročni aranžmaji in nevestin šopek sta že od nekdaj sestavni del poroke. Naročite poročno dekoracijo in cvetje v Cvetličarni Ajdovščina in naj bo vaša skupna pot posejana z rožicami. Ob posebnih praznovanjih, obletnicah, maturi, rojstnem dnevu vaših najdražjih pa podarite čudovit šopek. V težkih trenutkih boste najlažje izrazili sožalje skozi nagrobne aranžmaje, žalne vence ali ikenabe. Ena cvetlica pove več kot tisoč besed.

Šopek rož ali rezano cvetje je že od nekdaj način, s katerim smo izražali naklonjenost do drugega. Rdeča vrtnica je simbol ljubezni, z belo vrtnico pa boste izrazili zaupanje in čistost. V Cvetličarni Ajdovščina lahko vsak dan izbirate v pestri ponudbi svežega cvetja, saj jim ga dobavijo dvakrat na teden. Zaupajte cvetličarjem kaj želite sporočiti, oni pa vam bodo pomagali vaš namen prevest v čudovit, barvit in cvetoč šopek.

V Agrokorju d. o. o. že 20 let dnevno oskrbujejo Slovenijo s svežim cvetjem

Cvetličarna Ajdovščina je poslovalnica podjetja Agrokor d. o. o., ki oskrbuje svoje stranke s svežim cvetjem že več kot 20 let. Nudijo samo izbrane cvetlice, kvalitetne cvetličarske storitve in zagotavljajo popolno oskrbo strank.

V podjetju stremijo v prihodnost z jasno vizijo, željo po strokovnem znanju in spremljanjem svetovnih trendov v floristiki. Tako njihovo podjetje cveti in raste, kot rože in rastline ki jih dobavljajo v poslovalnice, butike in cvetličarne. Priskrbeli vam bodo vse od večjih lončnic, delikatnih cvetlic in svežega cvetja, ki ga v svoje poslovalnice dobavljajo dvakrat tedensko.

V Agrokorjevih poslovalnicah se lahko dogovorite za popestritev večjih prostorov s steklenimi vazami, suhim ali svilenim cvetjem, keramičnimi lončki različnih dimenzij in dekorativnega materiala za vse priložnosti. Bogat in cvetoč asortima pa si lahko ogledate tudi v njihovi spletni trgovini. Pričarajte toplino in domačnost v vašem domu s cvetjem in dekorjem iz podjetja Agrokor d. o. o.!