Storitve

Brezplačno parkirišče

356 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Mercator Ajdovščina se nahaja tik ob avtocesti, le nekaj minut vožnje stran od centra mesta. 

Pred nakupovalnim centrom lahko parkirate na 356 brezplačnih parkirnih mestih. Na voljo so vam parkirna mesta na prostem ali v garaži.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam prijazen center

Odpravite se po nakupih s celo družino. V Supernovi poskrbimo za vse, tudi za najmlajše, ki potrebujejo dodatno nego.

Poleg toaletnih prostorov boste našli tudi previjalnico, kjer se nahaja tudi stol za dojenje. Poskrbite za svoje najmljaše tudi med nakupovanjem.

Staršem in otrokom prijazno središče!

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Ajdovščina lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Ajdovščina lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.

Javni transport

Supernova je le korak stran

Nakupovalni center Supernova Mercator Ajdovščina je lahko dostopen tudi z javnimi prevozi.

Do nakupovalnega centra vas pripelje tudi avtobusna linija. Izstopite na postaji Ajdovščina Ribnik in nakupovalni center je le še 350 m stran. 

Če pa imate svoje lastno prevozno sredstvo pa v navigacijo vnesite naslov nakupovalnega centra, Vipavska cesta 6, 5270 Ajdovščina in sledite navodilom. Od izvoza z avtoceste Ajdovščina vas do Supernove Mercator Ajdovščina loči le še 800 m. Poiščite varno pot do najboljše nakupovalne destinacije v okolišu!

Pustite se zapeljati do neverjetne nakupovalne izkušnje!