DZS | Ajdovščina | Supernova

DZS je pravi naslov za vse, ki potrebujejo novo knjigo, zvezke ali pa le iščejo izvirno darilo.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Dobrodošli v deželi knjig in vrhunskih šolskih potrebščin!

Dobro založena poslovalnica DZS v Supernovi Mercator Ajdovščina je le ena od 50 DZS-jevih poslovalnic v Sloveniji. Tu boste našli darila za svoje najbližje in vse za šolo ter pisarno. Skozi celo leto v ponudbi najdete učbenike, strokovno literaturo, tiskovine priznanih blagovnih znamk, zemljevide, priročnike ter knjige vseh založb in žanrov.

S knjigo ne morete zgrešiti, ko iščete darilo za svoje najbližje. Tiskana beseda od nekaj omogoča pobeg v fantastičen svet fantazije in zgodb, in ko podarite nekomu knjigo, jim podarite čudovit nov svet. Povprašajte osebje po aktualni ponudbi knjižnih prvencev, ki so pravkar prispeli iz tiskarne ali pa podarite eno od klasik. Razveselite obdarovanca s pesniško zbirko priznanega avtorja, divjim romanom, čustveno otroško ali mladinsko knjigo ali pa zbirko zabavnih, kratkih zgodb.

Poleg programa knjig in literature pa v poslovalnici DZS držijo tudi bogat program šolskih potrebščin in vsega pisarniškega materiala. Napolnite torbo z učbeniki, zvezki, pisali in opremite pisarno z rokovniki, planerji, koledarji in drugimi pisarniškimi pripomočki. Vse to in še več boste našli na prodajnih policah poslovalnice DZS v Supernovi Mercator Ajdovščina.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številne publikacije za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 50 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastno blagovno Office Line ter priljubljene znamke Leitz, Akta, Reisenthel in druge.