Modiana | Mercator Ajdovščina | Supernova

Ženska in moška moda še nikoli ni bila bolj dostopna. Obiščite poslovalnico Modiana in izbirajte med kakovostnimi izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Odenite se v najnovejše modne trende in zablestite

V Modiani so ves čas v koraku z najnovejšimi modnimi trendi. Na prodajih policah ženskega, moškega ali otroškega programa boste našli priznane blagovne znamke, kot so Betty Barclay, Brax, Desigual, Gil Bret, Guess Jeans, KVL, Lee Cooper, Montecristo, Monton, Olsen, Only, Timeout, Casa Moda, Digel, Fynch Hatton, Meyer, Navigare, Pierre Cardin, Seidensticker, Timeout, Tom Tailor in Venti. Odenite se v najnovejše modne trende in zablestite, hkrati pa poiščite oblačila, v katerih boste izgledali fantastično. V Modiani izbirate med kvalitetnimi, modnimi in udobnimi oblačili, narejenimi iz kvalitetnih materialov.

Vsak mesec vas v Modiani v Supernovi Mercator Ajdovščina pričakajo najnovejši modni trendi. Tu bodo nekaj zase našli prav vsi, saj vas čaka pester nabor barvitih oblačil in najnovejših modnih krojev, ki bodo zadovoljile vsak modni okus. Izbirajte med čudovitimi srajcami, bluzami, majicami, hlačami, krili, legicami, plašči, jopami, puloverji in čudovitimi modnimi dodatki, ki bodo vaš slog povzdignili na višjo raven. Za piko na i, pa dopolnite garderobo s čudovitimi modnimi dodatki, modnim nakitom, šali, kapami, rokavicami, denarnico, torbico ali dežnikom.

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.