Kavarna CC | Mercator Ajdovščina | Supernova

Trenutki ob dobri kavi so vedno slajši v prijetnem ambientu Kavarne CC v Supernovi Mercator Ajdovščina.

Kavarna CC

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in hrana
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in hrana

V kavarni CC vas čaka najboljša kava

Začnite jutro s skodelico dobre kave, ki vam bo dala moč, da se poženite novim dogodivščinam naproti. Naročite si skodelico močnega esspresa, podaljšane kave, kave z mlekom, bele kave ali pa uživajte v kavnih okusih z brezkofeinsko ali ječmenovo kavo. Za piko na »i« pa napasite oči na čudovitih vzorcih na vrhu kremastega cappuchina.

V kavarni CC bodo prišli na vrsto vsi ljubitelji toplih napitkov, zato si privoščite skodelico pomirjajočega čaja. In ne spreglejte pestre ponudbe toplih napitkov kot sta kakav ali kremasta vroča čokolada, v poletnih dneh pa lahko uživajte v osvežujočih alkoholnih in brezalkoholnih pijačah, sadnih sokovih ter priljubljenih in mehurčkastih osvežilnih pijačah.

Vabljeni na druženje v prijetnem ambientu

V Nakupovalnem centru Supernova Mercator Ajdovščina se poleg trgovin nahaja tudi Kavarna CC – vaša oaza znotraj nakupovalnega centra. Tu vas vsak dan pričaka nasmejano osebje in prijeten prostor, v katerem lahko preživite nekaj prijetnih trenutkov in se umaknete pred dnevnim vrvežem nakupovalnega centra. V kavarni vas bo pričakal sproščen ambient, vi pa si boste lahko vzeli nekaj minut čisto zase.

Kavarna CC je mesto tako za zgodnje vstajajoče kot za ljubitelje popoldanskih in večernih druženj. Začnite dan s skodelico najljubše kave ali uživajte v oddihu od vsakodnevnih obveznosti s svojimi najljubšimi sokovi, aromatizirano vodo in osvežilnimi pijačami. Povabite svoje prijatelje na klepet in nadoknadite zamujeno. Poklepetajte ob dišeči skodelici napitka ali nazdravite življenju s prijatelji – nič ni lepšega, kot druženje z najbližjimi!