Zlatarna Celje | Mercator Ajdovščina | Supernova

Obdarite svoje najbližje s čudovitim modnim nakitom. V Zlatarni Celje boste našli primerno darilo za vsakogar.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Povejte svojim najbližjim, koliko vam pomenijo z izbranim kosom nakita

V poslovalnici Zlatarna Celje v Supernovi Mercator Ajdovščina vas vedno pričaka pestra izbira nakita. Izbirate lahko v ponudbi najnovejših kolekcij uhanov, ogrlic, zapestnic, zapestnic za gležnje, prstanov in drugega prekrasnega nakita, ki se poda vsakomur. Osebje vam bo pomagalo izbrati idealno darilo za vaše najdražje, s katerim boste brez besed povedali, koliko vam pomenijo. Ne glede na to, če prisegate na rumeno zlato, belo zlato, srebro ali pa rajši okoli vratu nosite bisere, v vitrinah Zlatarne Celje boste vedno našli nekaj tudi zase.

Za vse ostale, ki kupujejo darila za izbirčneže, pa so tu tudi stalne kolekcije, s katerim ne boste mogli zgrešiti. Zlatarna Celje vam nudi tri kolekcije personaliziranih daril za posebne priložnosti. Obeležite enkraten dogodek v življenju z zlato ploščico naložbenega zlata Moj zlati gram, saj je zlato darilo tudi dobra naložba v prihodnost. Presenetite svoje najbližje z verižico z imenom ali inicialko I Like My Name ali pa jim podarite unikaten zlat ali srebrn Cekin za spomin, na katerega lahko vgravirate osebno sporočilo.

Ovekovečite najlepše trenutke v življenju z izdelki Zlatarne Celje in zablestite z nakitom, ki sledi najnovejšim modnim smernicam!

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.