Telekom | Mercator Ajdovščina | Supernova

Opravljajte s svojimi telekomunikacijskimi storitvami in odkrijte nove pakete z obilnimi mobilnimi, internetnimi in televizijskimi storitvami.

Telekom

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Zagotovite si brezskrbne klice, hiter internet in neverjetno TV-izkušnjo

Klepetajte z najdražjimi ali pa si oglejte svojo najljubšo serijo kjerkoli in kadarkoli. To vam omogočajo storitve podjetja Telekom. Posodobite telekomunikacijske pakete in nadgradite storitve na področju interneta, telefonije in televizije.

V poslovalnici Telekom v Supernovi Mercator Ajdovščina se obrnite na prijazno osebje in izberite paket, ki bo ustrezal vašim željam in vašim potrebam. Uživajte v pogovorih s prijatelji in družino ter pošiljajte neskončno zabavnih sporočil v prvem omrežju Slovenije. Nikoli več se ne boste pritoževali nad počasnim nalaganjem interneta – pri Telekomu si lahko zagotovite hiter internet v vsakem trenutku ali pa ustvarite napredno TV-izkušnjo ter si oglejte svoj najljubši film v neverjetni resoluciji. Z dostopom do vaših najljubših programov, aplikacij in iger pa vas bo navdušila najboljša platforma za pametno življenje – NEO prinaša neskončno priložnosti za zabavo na vašem domu.

Poleg neverjetnih storitev pa lahko izbirate med najnovejšimi modeli mobilnih telefonov, tablic, prenosnikov in televizije. Uživajte v najnovejši tehnologiji in si olajšajte vsakodnevne aktivnosti s Telekomom.

O Telekomu Slovenije

Telekom Slovenije je celovit ponudnik komunikacijskih storitev v Sloveniji. Znan je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter večpredstavnih vsebin. Kot prvo omrežje v Sloveniji je Telekom Slovenije v devetdesetih letih bil prvi ponudnik fiksne telefonije, hčerinska družba Mobitel pa je vzpostavila tudi prvo mobilno omrežje v Sloveniji. Leta 1996 je Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater v svojem fiksnem omrežju ponudil še komercialne storitve interneta.

Danes Telekom Slovenije, kot vodilno in najbolj napredno omrežje v Sloveniji, zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Najsodobnejše komunikacijske storitve obsegajo vse, od interneta v največjem optičnem omrežju v Sloveniji s hitrostjo prenosa podatkov do 10 Gb/s, mobilnih paketov za različne profile uporabnikov, fiksne telefonije in napredne televizije s paketi NEO, do gostovanja za ugodno komunikacijo v tujini in inovativnih rešitev za pametni dom. Na voljo so tudi predplačniški paketi Mobi in številne mobilne storitve, ki vam olajšajo dan. Omrežje Telekoma Slovenije vsak dan uporablja približno milijon uporabnikov. Je napredno, varno, zanesljivo in pokriva več kot 98 % prebivalstva, zato ga uporabljajo tudi drugi operaterji v Sloveniji.