Pletisa by GET | Mercator Ajdovščina | Supernova

Slovenska modna znamka z edinstveno osebnostjo. Pletisa by GET prinaša kakovost in vrhunske materiale v vašo modni slog.

Pletisa by GET

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Modna trgovina s karakterjem

Naveličani vedno enakih modnih trendov, ki se ponavljajo iz trgovine v trgovino? Dobrodošli v modnem butiku Pletisa by GET. Pletisa je slovenska modna znamka edinstvenim oblačil za ženske, moške in otroke, narejena v Sloveniji iz doma pletenega bombaža in drugih kakovostnih materialov.

Osvežite svoj modni slog in se prepustite navdihu. V trgovini Pletisa by GET vas čakajo čudovite majice in tople jope, lahkotne obleke, pižame, spodnje perilo in še več čudovitih modnih kosov. Unikatni modni kroji in barvne kombinacije bodo poživile prav vsako garderobo. Izstopajte iz povprečja in se počutite naravnost fenomenalno. Modna ponudba trgovine Pletisa v nakupovalnem centru Supernova Mercator Ajdovščina vas bo navdušila s sproščeno igrivostjo v prav vsakem letnem času. Od svežih pomladnih in poletnih kolekcij do čudovitih kombinacij za jesen in zimo, vaša garderoba bo vedno modna in udobna.

Obiščite trgovino Pletisa by GET, kjer vam bo prijazno osebje svetovalo pri nakupu in kombiniranju čudovitih ter izjemno udobnih modnih kosov.

Pletisa je družinsko podjetje s tradicijo

Pletisa je družinsko podjetje s ponosno zgodovino, ki sega nazaj v leto 1987. Podjetje je svoje prve korake naredilo kot ena redkih pletilnic bombaža na slovenskem trgu, nato pa se je pogumno podalo v širitev dejavnosti tudi na področje končnih izdelkov – ženskih, moških in otroških oblačil pod blagovno znamko GET.

Podjetje Pletisa se zaveda pomena domače lokalne proizvodnje. Od pletenja bombaža do izdelave modnih oblačil in prodaje, vse poteka na slovenskem trgu. Večina izdelkov Pletisa je narejena iz doma spletenega bombaža, katerega dopolnjujejo trendi kakovostni materiali. Vsa oblačila Pletisa odlikujejo preverjena kakovost, edinstveni kroji ter barve, ki odražajo najbolj vroče trende.

Izdelke Pletisa lahko kupite v več kot 50 trgovinah po celi Sloveniji, sedaj tudi v Supernovi.