URESNIČI SVOJ SEZNAM ŽELJA V SUPERNOVI

Prihaja Petek. Črni Petek.

Obarvajte najbolj črn dan v letu z raznoliko paleto nakupov po ugodni ceni. Najboljše ponudbe Črnega Petka vas čakajo v Supernovi.

Najvišji popusti v letu so tu

Pripravite seznam želja, dobro se pretegnite in obujte udobne čevlje. Črni Petek bo kmalu tu in z njim val neverjetnih popustov.

Zabeležite si datum – petek, 25. 11. 2022 (Črni Petek). V posameznih trgovinah in lokalih pa boste lahko ponudbo Črnega Petka koristili nekaj dni prej in potem, preverite v svoji Supernovi.

Vabljeni na nore nakupe.

ČRNI PETEK (»BLACK FRIDAY«) 
izvira iz Amerike, vendar je v zadnjih letih preplavil svet in postal največji praznik nakupovanja. Zgodbe o izvoru so različne, vendar vsem je skupno eno – na Črni Petek so cene zares ugodne, zato ga veliko ljudi izkoristi za praznične nakupe.
Črni Petek je vedno na sporedu četrti petek v novembru (dan po zahvalnem dnevu).

Na Črni Petek z Darilno kartico Supernova

Kako še bolje izkoristiti svojo Darilno kartico Supernova?

Na Črni Petek dobite več nakupovanja – več mode, več dekoracije, več prazničnih daril! Nakupe Črnega Petka lahko v 19 nakupovalnih centrih Supernova plačate tudi z darilno kartico in tako dobite več za njeno vrednost.

Obenem lahko obisk Supernove na Črni Petek izkoristite tudi za nakup Darilne kartice Supernova. Ne spreglejte čudovite praznične darilne kartice – v igrivem prazničnem duhu bo prinesla še več veselja. Izberite motiv in vrednost ter uresničite vsako praznično željo.

P.S. Darilno kartico Supernova lahko kupite tudi na spletu.

VEČ O KARTICI >

Spremljajte nas na Instagramu

Za navdih pri pripravah na Črni Petek obiščite Supernovo na Instagramu.

Naši uredniki z budnim očesom spremljajo dogajanje v vseh Supernova centrih po Sloveniji ter vam predstavijo najbolj vroče novosti, trende in dogajanje.

V predprazničnem času vas čakajo posebna presenečenja, ideje za darila in atraktivne modne kombinacije za praznovanja, manjkala pa ne bo tudi kakšna nagradna igra.

Sledite nam in ne zamudite dogajanja!

NA INSTAGRAM >