Politika piškotkov

POLITIKA ZBIRANJA PIŠKOTKOV

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine in oglasov, zagotavljanje funkcij prek družbenih medijev in analizo dostopa do naših spletnih strani.

Poleg tega zagotavljamo informacije o obiskih naše spletne strani pri naših družbenih medijih, partnerjih za trženje in analitiko.
Naši partnerji lahko te podatke povežejo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali kot del vaše uporabe teh storitev.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletne strani uporabljajo za učinkovitejše delovanje spletnih strani.
V vašo napravo lahko shranimo piškotke, če to zahteva zakon, če je to potrebno za delovanje tega spletnega mesta. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše soglasje.

Na tej strani se uporabljajo različne vrste piškotkov. Nekatere piškotke, ki se pojavijo na našem spletnem mestu, določijo naši partnerji.

Vaše soglasje velja za naslednja področja: www.supernova-ajdovscina.si

Vaš trenutni status: dovolite piškotke.

NUJNI PIŠKOTKI
Nujni piškotki olajšajo uporabo spletnega mesta tako, da omogočajo uporabo osnovnih funkcij, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih območij spletnega mesta. Spletno mesto brez teh piškotkov ne more pravilno delovati.

STATISTIKA
Statistični piškotki, anonimno zbiranje in pošiljanje informacij, pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti interakcijo med spletnimi stranmi in obiskovalci.

TRŽENJE
Marketinški piškotki se uporabljajo za sledenje obiskovalcem spletnih strani. Namen je prikazati oglase, ki so ustrezni in privlačni za posameznega uporabnika. Zato so takšne informacije koristne za oglaševalca in tretje osebe, zadolžene za trženje.