M Tehnika | Mercator Ajdovščina | Supernova

Poiščite vse, kar potrebujete za svoj dom v M Tehniki. Tu boste našli vse, da svoje stanovanje ali hišo spremenite v udobno in varno zavetje.

M Tehnika

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Vse za gradnjo in prenovo vašega doma

Prenavljate stanovanje? Gradite hišo svojih sanj? Ali pa se vam je ravnokar pokvaril hladilnik in iščete najboljšo ponudbo? V M Tehniki boste našli vse, da boste uredili svoj dom. Obrnite se na osebje, ki vam bo pomagalo izbrati ves potreben gradbeni material, ki ga potrebujete ali pa se obrnite na njih, da vam pomagajo s praktičnimi nasveti pri izbiri novega gospodinjskega aparata.

Pestra ponudba bele tehnike vas bo pustila brez besed, saj boste v ponudbi našli vse od pralnega stroja, sušilnega stroja, novega hladilnika, pomivalnega stroja, mikrovalovne pečice, raznih kuhinjskih aparatov priznanih blagovnih znamk do manjših električnih aparatur. Zamenjajte dotrajane aparate in preverite ponudbo najnovejših likalnikov, sesalnikov, šivalnih strojev, vlažilnikov ali sušilnikov zraka, ventilatorjev in aparatov za osebno nego. V M Tehniki niso pozabili niti na ljubitelje tehnologije, ki bodo v bogati ponudbi našli vse najnovejše modele elektronskih naprav, mobitelov in televizij.

Obiščite M Tehniki in še danes spremite dotrajano stanovanje v varno zavetje ali pa zgradite hišo, v kateri se boste počutili udobno in varno.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.