Loterija Slovenije | Mercator Ajdovščina | Supernova

Preskusite svojo srečo in obiščite poslovalnico Loterije Slovenija v Supernovi Mercator Ajdovščina.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Vipavska cesta 6
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Čestitamo! Glavna nagrada je vaša!

Poslovalnica Loterije Slovenije v Supernovi Mercator Ajdovščina deli srečo s svojimi obiskovalci, saj so največji prireditelj klasičnih iger na srečo v Sloveniji. Zagotovo poznate nagradno igro Loto ali pa Astro, 3x3, plus 6 ali Deteljico? Morda ste prav vi naslednji srečnež/-ka, zato izpolnite svojih sedem srečnih številk in stisnite pesti. Mogoče boste prav vi prejeli glavno nagrado.

Poleg že poznanih iger na srečo pa vas na okencu Loterije Slovenije vedno čakajo zabavne, barvite in hitre srečke. Podrgnite in preverite, če se vas še vedno drži sreča. Izbirate lahko med najrazličnejšimi srečkami, kot so Huda Renta, Huda Renta, Zlata, Velikonočka, Paralimpijka, Novoletka, Astroskop, Čarobnice, Legende, Orientalka in hitrih 300€.

Vse dobitke vam izplačajo takoj in v enkratnem znesku. Dobitki v vrednosti do vključno 299,99 € so neobdavčeni, tisti v vrednosti 300 € ali več pa so skladno z Zakonom o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo obdavčeni s 15% davkom, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni potrebno prijaviti v napoved za odmero dohodnine. Loterija Slovenije izplačuje obdavčene dobitke izključno na transakcijski račun, medtem, ko je najvišje možno izplačilo neobdavčenih vezanih dobitkov v gotovini 420 €, vsa izplačila pa so možna na glavni blagajni Loterije Slovenije.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.