Bags&More | Ajdovščina | Supernova

Torbice, pasovi, denarnice, obeski in še več! V poslovalnici Bags&More v Supernovi Mercator Ajdovščina najdete vse na enem mestu!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ljubljanska cesta 47
5270 Ajdovščina
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Izpopolnite svoj slog s kakovostnimi modnimi dodatki priznanih znamk

Poslovalnica Bags&More v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Ajdovščina je specializirana za modno galanterijo po neverjetnih cenah. Navdušila vas bo pestra ponudba torbic in kovčkov, primernih za vsak okus in priložnost.

Potrebujete novo torbico, v katero boste spravili vse svoje potrebščine? Ali imate rajši majhne torbice, ki jih lahko kombinirate z vašo modno garderobo? V Bags&More boste našli torbice za vse priložnosti, ki se bodo podale vsaki modni opravi. Poiščite maxi torbico, mini torbico, žepno torbico, torbico za okoli pasu ali pa majhno in elegantno torbico, ki se bo sklada z vašo večerno obleko. Obrnite se na osebje, ki vam bo pomagalo narediti pravo izbiro glede na vaše želje in potrebe!

Samo v Bags&More boste našli tako širok nabor športnih in potovalnih torb ter kovčkov po neverjetnih cenah. Za prave popotnike pa je tu njihova lastna blagovna znamka Travel&More, ki bo navdušila vse, ki radi potujete po svetu. Izbirajte med trdimi in mehkimi kovčki poljubnih dimenzij, priročnimi potovalkami ali pa dopolnite komplet kovčkov z novim, ki ga lahko uporabite, kot ročno prtljago.

Vse svoje torbe in torbice pa napolnite z čudovitimi izdelki ali modnimi dodatki, ki jih najdete v prodajni ponudbi. Tu boste našli vse od šalov, rokavic, obeskov za ključe, denarnic, pasov, beležk, skodelic, ki so lahko tudi zabavno darilo za vaše najdražje. Šolarji pa ne pozabite preveriti kolekcij čudovitih šolskih pripomočkov! V Bags&More boste našli šolske nahrbtnike z najnovejšimi potiski, ki jih lahko napolnite z čudovitimi šolskimi potrebščinami. Vse to in še več najdete v poslovalnici Bags&More v Supernovi Mercator Ajdovščina!

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
do -50 %
Izkoristite ugodnosti
Velja do: 31. marec 2021
Novost
Brezčasna kolekcija Reisenthel Signature black
4. marec 2021

Grafični vzorci so nepogrešljivi v svetu mode. Jekleno siva in črna se v vzorcu kolekcije Signature black odlično prepletata in modni styling dvigneta na novo raven.

Naj vas vsak dan spremljajo vzdržljive torbice, uporabne nakupovalne torbe in vozički ter domiselno oblikovani nahrbtniki. Ko bo čas za spoznavanje novih kotičkov sveta, pa bodo vaše zveste sopotnice zdaj že kultne potovalne torbe in raznovrstne kozmetične torbice. 

Dobrodelna akcija
Knjiga za prijatelja
Velja do: 5. april 2021

Prinesite rabljeno otroškoknjigo v galanterijo Bags&More in prejmite kupon za 30% popusta na nakup otroškega darilnega programa in igrač NICI, 4kids in Make it Real.

Iz knjig se naučimo pomembnih življenjskih naukov, prav tako pa se lahko umaknemo v lepši, fantazijski svet in pozabimo skrbi. Z dobrodelnim projektom Knjiga za prijatelja želijo otroke vsaj za nekaj minut umakniti od telefonov, računalnikov in vrniti k brani besedi. Projekt ima tudi trajnostno noto, saj se z njim vzpodbuja kroženje knjig z mislijo na ohranjanja narave in okolja, v katerem živimo.

Bags&More bo vse zbrane knjige predal Slovenski karitas, ta pa socialno ogroženim otrokom. 

Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 5. 4. 2021.

Dobrodelna akcija
Drugačne nogavičke za posebne junake
Velja do: 31. marec 2021

Pisane nogavičke so simbol svetovnega dne Downovega sindroma, ki ga obeležujemo 21. marca.

Galanterija Bags&More bo ves marec 1 € od vsakega prodanega kosa nogavic United Oddsocks zbirala v posebnem skladu, ki ga bo po zaključeni dobrodelni akciji v celoti namenila trem slovenskim družinam z otroki z Downovim sindromom. 


Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 31. 3. 2021.

 

Privarčujte
Kovčki Roncato 30 € ugodneje
Velja do: 31. marec 2021