OMILITEV UKREPOV

SEZNAM ODPRTIH POSLOVALNIC

Spoštovani,

število obiskovalcev je zaradi veljavnih ukrepov omejeno. V primeru, da morate počakati na vstop v nakupovalni center oziroma trgovino, vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V nakupovalnem centru Supernova Mercator Ajdovščina so zaprte vse trgovine razen izjem:

prodajalne z živili vključno s prodajo kmetijskih pridelkov na kmetiji, lekarne, prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki, drogerije, prodajalne s hrano za živali, program vrt in kmetijstvo v prodajalnah, cvetličarne, drevesnice in vrtnarije, prodajalne, ki v pretežni meri prodajajo gradbeno-inštalaterski material, banke, zavarovalniške storitve, trafike in kioski za prodajo časopisov in revij ter trgovine z otroškim programom.


Podrobne informacije o novem Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji tukaj.

Delovni čas odprtih trgovin

MERCATORpon-sob: 08.00-20.45
M TEHNIKApon-sob: 08.00-20.45
SIMPLEpon-sob: 08.00-20.45

OPOMBA: Do preklica veljajo zgoraj navedeni delovni časi.
Delovni časi trgovin se lahko zaradi nenadnih sprememb razlikujejo od objavljenih odpiralnih časov.

 

Ob obisku upoštevajte nasvete za varno nakupovanje (obvezna maska, ohranjanje varne razdalje, higiena kašlja, redno razkuževanje rok). V vseh še odprtih trgovinah prosimo upoštevajte, da velja pravilo: največ 1 stranka na 30 kvadratnih metrov.

Zaščitimo drug drugega in bodimo spoštljivi do drugih. Hvala vsem, ki spoštujete ukrepe in skupaj ustvarjate varno okolje za druge.